Loading...
könyvOlaszAország

A KÖNYV – RÓMA ÉS NÁPOLY

Jeney Zoltán Róma és Nápoly könyv

Római nápolyi, avagy a hallgatás ára

   Sziasztok. Boltokba került a Róma és Nápoly című könyvem. Rendelhető az összes ismert könyváruház weboldalán, illetve az üzletekben is megtalálható a polcokon. Azonban ha igazán jót akartok magatoknak (na és persze nekem) akkor közvetlenül tőlem rendelitek meg. Árakkal, szállítással és bármilyen kérdéssel (kívánságra dedikálom) kapcsolatban privát üzenetben nagyon szívesen válaszolok. 
     Elérhetőségeim:
e-mail: romainapolyi@gmail.com
facebook oldal: https://www.facebook.com/ChilisCsutortok/

roma-borito-3d-136x190_20161003_v8_2.jpg


    Amikor meglátjuk a táblát: Benvenuti a Roma, tudjuk, hogy hazaérkeztünk. Itthon vagyunk, pedig nem itt születtünk. Itt „csak” a világ született, innen indul minden út és azt is tudjuk már, hogy az összes ide vezet. Róma nélkül nem lehet kerek a világ, nélküle nincs múltunk, nincsen jelenünk, de a jövőnk is erősen megkérdőjelezhető. Nápoly pedig maga a megtestesült sztereotípia, mégis az örök ismeretlen, meghódításra váró szeszélyes nő, efelől kétségünk ne legyen.

   A Chilis Csütörtök blog szerzője most e két nagyvárosba és azok környékére kalauzol minket. Belekóstolhatunk Olaszország két nyüzsgő nagyvárosának mindennapjaiba, személyes élményeken keresztül kóstolót kaphatunk Itália ízeiből, színeiből és talán még az illatokat is orrunk alá csempészi a szerző. Fotókban gazdag kirándulás elé nézünk, a minden pillanatában vibráló Rómán át, mesebeli boszorkányvárosokon keresztül eljuthatunk csodás tengerpartokra és gazdag szigetekre, hogy aztán megérkezzünk a hangos és látszólag minden szabályt felrúgó Nápolyba.

 

 

 
 
 
 
Nyelv : magyar
EAN : 9786155378157
ISBN : 6155378157
Várható megjelenés : 2016.10.30.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 232
Méret [mm] : 136 x 190 x 20
Tömeg [g] : 300
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
7 comments
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlom magamat
Egy kaptafára - mobil